Preskoči na glavni sadržaj

KADA JE VRIJEME ZA PROMJENU FRIZURE?

Ponekad je promjena nužna i dobrodošla,
u nekim slučajevima bolje je ostati na starom. Pravo vrijeme za promjenu je kad vam dugo, dugo nitko nije dao kompliment na frizuru, kosu. Kada vam je teško napraviti frizuru, kosa je neposlušna, beživotna, bez sjaja. Kad se pogledate u ogledalo i nezadovoljni ste odrazom. Promjena ne znači da iz crnke morate postati plavuša, mala promjena često ima veći efekt.
Primjer:
Imate prirodno smeđu kosu, ali vam se ne sviđa njena pomalo sivkasta nijansa. Par tankih - par nijansa svijetlijih pramenova osvježit će vaš izgled i proljepšati vas. Sunkissed hair-eng. naziv za taj tip pramenova.

 Recesija? Nema problema-taj put izbjegnite šišanje i feniranje i za stotinjak kuna imate potpuno novi look !!! Kod muškaraca je situacija još jednostavnija. Kvalitetno ošišana kosa garantira lako oblikovanje kod kuće uz adekvatne preparate koje vam vaš frizer može preporučiti. Svaka 2,3 tjedna bi bio idealan tajming za ponovno šišanje.
U nekim situacijama je bolje izbjeći promjene. Ostavio vas je dečko/cura, dobili ste otkaz, nezadovoljni ste životom... Ako ste muškarac vi tad odete na pivu, slobodno ovaj dio preskočite, https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gifmnoge žene u tim trenucima žele drastične rezove, plavuša želi postati crvenokosa, dugokosa želi kosu skratiti na centimetar ... Ako je to ono što stvarno želite, prespavajte, posavjetujte se sa frizerom kojem vjerujete. Možda je za početak bolje napraviti manju promjenu, obojati se malo drugačije, promijeniti stil frizure, ravnu nakovrčati, kovrčavu izravnati... Kad se bura emocija stiša realno sagledati da li ste spremni za potpuni makeover! 

Mi smo tu za vas. Ana-Marija H.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Moji savjeti ako tražite posao u Dublinu...

Bok ekipa. Za promjenu nećemo puno o meni, nego ću pokušati pomoći nekima od vas. Kao što znate nisam dugo ovdje, tek nešto manje od 3 mjeseca, ali s obzirom da imam specifično zanimanje (udovoljavanje ljudskim željama, idejama, fiks idejama...:) ) i s obzirom da sam u prvih 5 dana uspjela dobiti posao, dati otkaz i naći novi posao, mislim da sam ipak pohvatala neke važne stvari. Puno mailova mi stiže sa raznim pitanjima i odgovaram svima, a ovo je nešto što djeluje nevažno a u mom slučaju se ispostavilo kao jako važno.

Prvi dani u Dublinu...

U ovim blogovima ću opisivati svoja iskustva i dojmove o mom novom domu, Dublin-u, u Irskoj.
Ideja se rodila spontano, nakon višegodišnjih neuspješnih prijava za USA Green Card Lottery -
nismo dobili na lotu :) Muž je prije nekoliko godina radio na Bermudima i zbog mene se odrekao odličnog posla i vratio u RH.
Ja sam vodila prilično uspješan i zanimljiv život, ali njega nitko nije posebno cijenio bez obzira na edukacije i internacionalno iskustvo i bili smo sve nezadovoljniji životom u Zagrebu.
 Dakle, ideja se rodila nakon ulaska Hrvatske u EU, posebno
nakon što sam pratila neke postove u Facebook grupi "Idemo u UK i Irsku" i krenula istraživati.
Kad sam došla do informacije da bih ovdje (u Dublinu) zarađivala odlično, i da nam se nude broje prilike za bolji život, odluka je bila laka- WE ARE MOVING TO DUBLIN :)

Pričajući sa prijateljicom u salonu o toj ideji, rekla mi je da ima dobru prijateljicu koja živi već niz godina u
Dublinu i da će me spojiti s njom. Nekako u isto v…

U Irskoj, sol nije obogaćena jodom, što može dovesti do raznih mentalnih problema…

U Irskoj, sol nije obogaćena jodom, što može dovesti do raznih mentalnih problema, problema sa štitnjačom, te poremećaja kod razvoja mozga nerođene djece. Neke stvari uzimamo zdravo za gotovo, ali prilikom selidbe u novu zemlju, pojavljuje se mnogo stvari o kojima nismo ni razmišljali, a nemamo ni relevantne informacije, ponekad od životne važnosti. Zbog bolje ekonomske situacije i razvijenosti zemlje, automatski mislimo da sve funkcionira jednako ili bolje nego u našoj domovini. Ali nije uvijek tako. Cijela kolumna klikni ovdje...